banner 1
banner 2

Werkwijze van wat kost een nieuwe tuin.nl

Even voorstellen. Proficiat met uw nieuwe woning! Wat wilt u met uw tuin? Een moeilijke keuze. "Wat kost een nieuwe tuin.nl" heeft voor u gratis een aantal prachtige stijltuinen ontworpen. Deze worden u aangeboden compleet met 3d presentatie, werkomschrijving en een gunstige prijs.

Zien wat u koopt

Op deze website vind u een aantal stijltuinen in moderne, romantische, landelijke en Oosterse stijl. Onder de menukop "stijltuinen" vindt u prachtige ontwerpen en een virtuele tour.

Flexibel

Wilt u toch liever het terras iets naar rechts ,een andere beplanting of de zandbak op een andere plek? Bij gebruik van dezelfde materialen en de hoeveelheid m² blijft de prijs gelijk. Wilt u extra opties zoals andere bestrating,meer m² of een pergola, dan worden de kosten hiervan voor u berekend.

Sneller betalen bezorgd u financieel voordeel

Bij betaling per pin of contant bij aanvang van de werkzaamheden, ontvangt u 10% korting. Hierdoor betaalt u niet mee aan onnodige administratiekosten.

Vandaag beslissen, binnen 1 maand gerealiseerd!

Wilt u snel genieten van de tuin van uw keuze, kies dan voor "wat kost een nieuwe tuin.nl" Binnen een maand zit u op uw nieuwe terras! Wanneer u de tuin van uw keuze in 3d heeft kunnen bekijken en eventuele veranderingen en extra opties aan ons door heeft gegeven, hebben u en wij snel een duidelijk totaalbeeld en kunnen we snel aan de slag.

Vakkundige mensen met jarenlange ervaring

Onze mensen hebben veel ervaring in het aanleggen van tuinen, ook ontbreekt het hun niet aan plantenkennis. Voor advies kunt u dus bij ons terecht!

Korte lijnen, snelle afhandeling

Ons bedrijf beschikt over goede transportmiddelen en grond en graafmachines hierdoor kunnen we snel werken en zit u niet weken in de rommel. U zult zien, binnen een paar dagen heeft uw tuin een totale metamorfose doorgemaakt.

U werft een nieuwe klant en uw tuin ontvangt een gratis voor of najaarsbeurt

Heeft u een buur of kennis die ook interesse heeft in een nieuwe tuin, nieuwe klanten zijn van harte welkom en u wordt er voor beloond! U ontvangt bij een nieuw verkochte tuin een gratis voor of najaarsbeurt. Waarin u planten worden verzorgd en uw tuin zomer en winterklaar wordt gemaakt.

Ook voor uw eigen ontwerp kunt u bij ons terecht

Wilt u een geheel ander ontwerp, ook dat is mogelijk. Misschien heeft u zelf al een ontwerp zodat wij dat voor u kunnen realiseren. U kunt ook contact opnemen met onze tuinarchitect, voor het maken van een nieuw 3d ontwerp.